История на записите на Road Runner в България.

История на записите на Road Runner в България.

Терминът хеви метъл може да се разбира по няколко начина: в тесния смисъл на думата, се застъпва за традиционните як метален, от кисели отличава eliminováním блус влияние, в широк смисъл, хеви метъл (т.е., съкратено стомана) всички песни от жанра, състоящ се от всички негови потомци; в тази статия терминът як метал се използва в по-широк смисъл на хеви-метъл музиката вече не е същото, като киселина рок.

която както се появи на посочения

която както се появи на посочениямузикално оформление в началото на 60. години до 70. години, в прекрасна Англия, както и в САЩ. Тя има своите корени в групи hardrockových, който чрез включване на виковете, а също и рок-зародим нова музикална дизайн се определя от използването на електрически китари и барабани, а също така силно, както и изкривяване на звука. По данни на сървъра на всички музикални ръководство, “от всички безброй видове на рокендрола, хеви метъл е най-трудното, дали по отношение на обема, мъжественост, или преструвки. Има няколко вариации на малко станат, но всички те се основават на промяна на шум китари и китарни мотиви, наречени рифове. Леко метален звук на бас-панчи, а също и скоростта на барабана.”

Пионерите на хеви-метъл, като Лед Зеппелин, Блек Сабат и Deep Лилаво всъщност е огромна база за слушане, както и, противно на всички коефициенти, съмнение, тъй като в момента в историята на стила, обикновено завършва. В средата на 70-те години. години на британската група Юда-свещеникът помогна да се преработи стил падането на повечето плаче компоненти. Групи на Новата Вълна в Британския Хеви стомана, като например Желязна Дева както и Моторхэд, като държите този път, той се отдал в категория неподчинение на хард-рока и са увеличили скоростта на играта. През 80-те години. години наистина е дошъл да бъде типичните представители на хеви-метъл група helloween идват, Accept и Мановар, защото нейното начало е тежко стоманен огромна база от фенове,

които се наричат фенове стомана

които се наричат фенове стоманаВ средата на 80-те години. напред пред групата, като Motley Crue, който, принадлежащи към папата, под влияние на жанра глем-метъл години. В метро са разработили нов, по-тежки, враждебни стилове: прилив на метал са дадени в основния поток на групата тип на Metallica и Megadeth, както и различни други проекти, както фатальность метал, а също и от черна стомана остане проблем творчески земята. Като се има предвид, че в средата на 90-те години. години получават чест на новия дизайн, като ню-метъл (с аспекти на фънк и хип-хоп), както и металкор (кръвоизлив това е екстремен метъл и хардкор пънк). Тези нови проекти, всъщност променя границите на този стил.

Джон Parels, кинокритиком от “Ню Йорк Таймс” пише: “в сложния свят на музиката тежка стомана най-важната част от рок-киселина-много по-малко synkopickou, много по-малко, блус, най-вероятно, спектакли и груба сила.” [3] в някоя от стоманени ленти, за да не пропуснете китарист, басист, барабанист и вокалист, който може да бъде в същото време, както и инструменталист. Често те използват ключ-уреди за гладене, един от най-важните, все пак, изкривен звук китара. Между първите, които са се превърнали клъстери са любимо орган Хамънд орган, а също и понякога меллотрон. Тези инструменти през 80-те години. години се сменили синтезатори. Към днешна дата, синтезатори, използвани стилно, като динамични метъл, пауър метъл и симфо-метал, но приложението ще откриете в други метални subžánrech. Някои ню-метъл групи като използвате аспекти на хип-хоп: драскотини и различни звукови ефекти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *