Фенове на метъл музиката в България – да се съберем!

Фенове на метъл музиката в България - да се съберем!

Усилвател подчерта акустична мощност на електрическа китара в историята на жанра основна роля. На китара обикновено се изисква твърдяното педала на Ускоряваща заедно с помощта на най-изкривяване усилвател на електрон, което създава по-плътна, по-мощни, “малко” аудио.

В началото на 70-те години. години някои от най-популярните групи са започнали да се играе с 2 обикновено от олово китаристи. Водещо място сред тези групи са били Юда свещеник и желязна дева, която китаристи споделя характеристики соло, а също и балансиран режим на китара. Основната част от малко метал китарен соло, тип ритъм. Подробна Сола и рифове-това е незаменим компонент малко метал.

Сред някои от най-трудните а също така широко

Сред някои от най-трудните а също така широкосе използва лични стратегии включват, като пример, почистване на групиране (от ред rozeznívány smýkáním невротрансмитер по струните, без честа смяна на посоката, докато останалата част от звука се състои предимно от автомобили с пробег-виж Освен това, арпежи) или с натискане на (да докосвате пръстите на струните над брачните). Водеща роля китара в як стомана обикновено идва проблема с традиционните позиции “фронтмен”, по-специално, с функция за певци, като лидер на група, което създава напрежение между тях, което е довело до “приятен на конкуренцията”. В увесистый метален като се има предвид, че пеенето изисква, за да се кача на преден план в общото звучене на бандата. Тъй като корените са се превърнали се върне в обществото хипи, те призовава към това, за да пее в “сити дадоха да се разбере”, че това ще даде на автентичността на словото. [6] съмнение Саймън Лиман твърди, че “зачин” хеви метъл вокалист е с приоритет върху съдържанието на текста.

Тази констатация, обаче, едновременно разказват ни за обикновен намаляване на риска започва да работи в клише. В метални песните използва широка гама от вокално пеене; оперен вокал на Роб Хэлфорда от Джудас свещеник и Брус Дикинсън от Желязната Мейден, шумни гласове Лемми от Motorhead, както и Джеймс Hetfielda от Металлики показват, просто лимон с писъка, както и bručící вокали Томас Линдберг в портата, flegmatické дяволската вокали blackmetalových певци, като Атила Csihare от група Mayhem.

Ролята на бас-китара, е още един елемент хеви-метъл шум; взаимодействие на бас-китара, а също и соло китара е един от най-важните аспекти. Бас-китара, ви дава възможност да играете в цветове, които създават отличителен “малко” шум. Стомана бас линия е много различна в пълнота, от “чудик тон” (на различни акорди се използва само от един тон), в основата, на двойно сложни рифове, а също така се предполага, че “оближе” (кратки изрази по време на Соло),

заедно с соло или ритъм-китара

заедно с соло или ритъм-китараВ някои групи са много по-бас известни позиции. Обикновено, въпреки това, вместо просто да е уплътнена шум китари. Стомана басисти в някои случаи е от полза, за да изберете от пръст, тяхната звукът става по-остър. В някои стилове като камшик или смъртта са станали, се използва изкривяване на бас с помощта на педали Overdrive, който осигурява звук на бас-китара, по-плътен и много други натиснат звук. Numetaloví, както и deathmetaloví basisti обикновено се използват пет или šestistrunnou бас с продължителен шум различни.

От Значение е играта на барабаните включва в себе си създаване на силно тропане използване на трехходового влияние скорост, мощност и точност. Стоманена ритъм изисква значително количество постоянство, а също така играчите да развиват изумителна способност на скорост, координация и сръчност, за да може да играе в някои случаи трудните трасета. Сред характерните техники на игра на барабаните се нарича “чинии удавки”, която се състои в притискане на чинии на ръка. Як стоманен барабан набор от обикновено много повече от останали в други рок проекти. Заедно с нормалните ударни инструменти в пакет (том-том, бас-барабан, малък барабан, хай-хет, чинии, крэши и полет) се използват и dvoupedálové барабана, допълнителен тамтамы, както и сумата за повече чинии (сплэш, както и допълнителна крэшей), както и много други инструменти, като камбанка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *